Hirdetés

12" gyerekkerékpár


Bringás NEWS

 

Jelentkezz a bringás kölyökklubba!

Minden klubtag kedvezmény kupont kap, amivel további szolgáltatások vehetők igénybe. Ezen kívül számos meglepetést is rejteget a tagság: itt van például a HAUSER kölyökbuli. Megjelenés szigorúan bringával! A bringás találkozó időpontját a híreink között olvashatod.

Négy kerékről két kerékre

Ideális a kerékpározást a legkisebbeknél az oldalkitámasztó kerekek segítségével elkezdeni. Ugyanakkor eljön az idő (nagyon hamar), amikor gyermekünk maga kéri, hogy szereljük le az oldaltámasztókat. Mire figyeljünk oda, és hogyan segítsük gyermekünknek megtenni az első métereket? Erre ad válasz a cikkünk....

A biztonságos közlekedés kiegészítői
Sisak
Sajnos a szülők gyakran nem veszik komolyan azt, hogy mennyire veszélyes a gyermekek számára a sisak nélküli közlekedés. A fejsérüléssel járó balesetek súlyossága pedig jelentős mértékben csökkenthető lenne a sisakviseléssel. A sisak használata az életkor előrehaladtával egyre csökken, az elutasítás oka pedig gyakran az, hogy a gyermekek kényelmetlennek, vagy egyszerűen feleslegesnek tartják a viselését. A szülők felelősége, hogy elmagyarázzák gyermeküknek, mennyire fontos a sisak állandó viselése a kerékpározás közben, hiszen egy baleset esetén akár az életét is megmentheti!

TRINITY KIDS sisak

 
Könyökvédő

A fej mellett fontos a végtagok védelme is. Kisebb baleseteknél jó esetben gyermekünk megússza zúzódásokkal, horzsolásokkal, de egy komonyabb esés akár töréshez is vezethet. A könyökvédő ezt a célt szolgálja.

Q-3 könyökvédő

 

 
Nadrágcsipesz, szoknyatartó

A nem megfelő, bő ruházat könnyen okozhat esést, balesetet, ha beleakad a kerékbe vagy a kerékpár egyéb mozgó alkatrészébe. Ha mégis bő ruhába öltöztattük gyermekünket, vagy kislányunk szoknyában szeretne kerékpározni, különféle praktikus kiegészítőkkel óvhatjuk testi épségüket.

MARIKOO szoknyavédő     RUH nadrágcsipesz

 

 

 

 

 

 

 
Térdvédő

A könyök védelme mellett ne feledkezünk meg a térd védelméről sem, hiszen egy esésnél általában térd ér elsőre földet, ezért a sérülésnek egyik leginkább kitett testrész.

Q-3 térdvédő

 


16" az ideális középméretű gyermekkerékpár

    

20" gyermekkerékpár a legnagyobbaknak